Pris och Systemkrav

Prissänkning:
Priserna har varit de samma sedan början av 90-talet, men vi har nu valt att ändra priserna för nya licenser, nedåt! Detta då så många församlingar valt att betala för serviceabonnemang, att det går att fortsätt underhålla och förbättra Koinonia med stöd av dessa församlingar.


Krav på utrustning:
Minimikrav: Windows baserad dator, 512 Mb RAM internminne och 110 Mb ledigt hårddiskutrymme om postnummerfunktionerna ska användas, annars c:a 18 Mb. CD-spelare för installationen om det saknas internetuppkoppling. Bildskärm med upplösningen 1024 * 768 eller mer. Operativsystem: Windows 10, 8, 7, Vista, XP SP2, 2000 SP4. 

Pris, ny licens:
För att göra det möjligt även för små församlingar att skaffa ett bra registerprogram har vi infört differentierad prissättning, dvs priset avgörs av församlingens storlek vid köptillfället. Alla priser inkl. moms. (OBS! Alla register, oavsett det pris ni betalat, rymmer lika många personer, dvs max 98100 st.) I nedanstående priser ingår ett års serviceabonnemang och licens för användning i två datorer. Se nedan för mer info. Med installationsskivan medföljer en tryckt lathund, för att enkelt kunna komma igång med Koinonia. 
Beställ Koinonia!

Antal medlemmar:

Pris:

1 - 99

650 kr

100 - 199

950 kr

200 - 999

1450 kr

1000 -

1950 kr

Extra licenser

ingen avgift


Serviceabonnemang:
 
I serviceabonnemang ingår: 

  • Tillgång till att ladda ner nya versioner av Koinonia. (Meddelas via e-post.)
  • Tillgång till ny postnummerdatabas.* (Uppdateras 1 gång/år i fortsättningen.)
  • Tillgång till support, främst via e-post, men också via telefon vid behov. (Har tyvärr inte möjlighet att alltid svara i telefonen!)

Serviceabonnemangen faktureras 1 gång per år och man bekräftar att man vill fortsätta genom att betala. Därefter erhåller man en kod som behövs för att komma in på sidan för nedladdningar. Självklart kan man avsluta när man vill och självklart kan man använda Koinonia så länge man vill utan serviceabonnemang, men man kan inte hämta några uppdateringar.

Antal medlemmar:

Pris:

1 - 99

250 kr/år

100 - 199

375 kr/år

200 - 999

490 kr/år

1000 -

590 kr/år

Extra licenser

ingen avgift


Uppgraderingar:
Nya versioner av Koinonia är efter det första året tillgängliga genom serviceabonnemang. (1 års serviceabonnemang ingår i priserna ovan.) Anledningen till serviceabonnemangen är att mer kontinuerligt kunna lägga till nya funktioner och göra ändringar i Koinonia, och omedelbart ge kunden tillgång till den nya versionen, oavsett om det är stora eller små förändringar. 

Obs! Om man tidigare haft licens för Koinonia 5.x och vill uppgradera till Koinonia 6 så beställer man alltså ett serviceabonnemang. Se priser ovan. 100 kr tillkommer för ny installations-CD och den medföljande tryckta "Lathunden". (Valfritt tillägg)

Uppgradering: Pris:
Uppgradering från Koinonia 4.x (inkl. konvertering av äldre register.)

875 kr

Uppgradering från Koinonia 5.x Som för 1 års serviceabonnemang (se nedan) + ev. installations-CD á 50 kr.
Ny installations-CD 50 kr inkl. frakt.

Beställ Koinonia 6 här:

Koinonia skickas mot faktura. När ordern har kontrollerats manuellt skickas en bekräftelse via e-post.

Jag beställer:
Namn:
Församling:
Telefon:
Antal medlemmar:
Gatudress/Box:
Postnr och Ort:
E-postadress:
Övrigt:

* Angående postnummerdatabasen:

Postnummerdatabasen distribueras inte längre med CD-skivan, då den inte säljs längre med Koinonia. För att kunna använda postnummerfunktionerna måste församlingen/föreningen vara medlem i Postnummerföreningen Koinonia. Databasen kan sedan laddas ned från Internet via Koinonia. Inloggningsuppgifter (användarnamn och lösenord) tillhandahålls av postnummerföreningen Koinonia.

Information om Postnummerföreningen Koinonia och medlemskap i föreningen, distribueras tillsammans med Koinonia 6.